|
|
Bespisning |
|
De som leier T.S.M.Y. Weller kan selv velge om de
vil ta med og tilberede sin egen mat eller de kan bestille mat fra
vår innholdsrike meny. |
|
Koldtbord |
|
|
"Havets Koldtbord"
Reker m/skall, krabbe, blåskjell, marinerte krepsehaler,
laksefilè, røkelaks, crabstic salat, havets salat, egg-salat,
majones, dressing, brød/smør. |
|
|
Reker |
|
|
Rekebord
m/ brød og smør |
|
|
Suppe |
|
|
Bergens Fiskesuppe
m/brød og smør |
|
|
Fisk |
|
|
Steinbitfilèt
m/ dagens gr.saker og paprikasaus |
|
|
Breiflabb Medaljong
m/ dagens gr. saker og paprikasaus |
|
|
Kjøtt |
|
|
Viltgryte
m/ rosenkål, poteter eller ris |
|
|
Fingermat |
|
|
Spicy kjøttboller, marinert laks på spyd, BBQ
marinert kylling, røkelaks i lefse m/Snøfrisk, chilimarinerte reker
i agurk, melon og spekeskingke, sorte/grønne oliven, urtedip, pesto,
hvitløksbrød |
|
|
Snitter |
|
|
Snitter Lux
m/ skinke, roastbiff, reker, stek og røkelaks |
|
|
Baguetter |
|
|
Baguetter
m/ svinestek - skinke og ost |
|
|
Baguetter
m/ reker - laks - roastbiff |
|
|
Smørbrød |
|
|
Smørbrød
m/ skinke - stek |
|
|
Smørbrød
m/ reker - laks - roastbiff |
|
|
Ostebord |
|
|
Ostebord vanlig
150 gr. - 5 sorter |
|
|
Ostebord stort
200 gr. - 8 sorter |
|
|
Koldttallerken |
|
|
Koldttalerken - porsjonsanrettet
m/ kylling, roastbiff, skinke,westfaler, potetsalat, bl. salat, brød
og smør |
|
|
Spekemat & Rømmegrøt |
|
|
Spekemat & Rømmegrøt
2 sorter - 80 gr. |
|
|
Spekebord - 5 sorter - 150 gr.
5 sorter spekemat, potetsalat, eggerøre, bl. salat, kringle,
flatbrød, brød og smør |
|
|
Speketallerken
fenalår, spekeskinke, mårpølse, eggerøre, frisk salat, dressing,
brød og smør |
|
|
Rømmegrøt
3 dl. pr. person |
|
|
|