T.S.M.Y Weller

Direktelinker

Startside <
Bespisning <

Bilder <

Bildegalleri 1 <
Blåturer <
Fakta <
Fisketurer Ti/To<
Firmaturer <
Fisketurer <
Historikk <
Innredning <
Kontakt <
Linker <
Norsk <
Overnatting <
Referanser <
Sightseeing <
 
Engelsk
Tysk
Nederlandsk
 
Bespisning

 

 

De som leier T.S.M.Y. Weller kan selv velge om de vil ta med og tilberede sin egen mat eller de kan bestille mat fra vår innholdsrike meny.

Koldtbord

"Havets Koldtbord"
Reker m/skall, krabbe, blåskjell, marinerte krepsehaler, laksefilè, røkelaks, crabstic salat, havets salat, egg-salat, majones, dressing, brød/smør.

Reker

Rekebord
m/ brød og smør

Suppe

Bergens Fiskesuppe
m/brød og smør

Fisk

Steinbitfilèt
m/ dagens gr.saker og paprikasaus

Breiflabb Medaljong
m/ dagens gr. saker og paprikasaus

Kjøtt

Viltgryte
m/ rosenkål, poteter eller ris

Fingermat

Spicy kjøttboller, marinert laks på spyd, BBQ marinert kylling, røkelaks i lefse m/Snøfrisk, chilimarinerte reker i agurk, melon og spekeskingke, sorte/grønne oliven, urtedip, pesto, hvitløksbrød

Snitter

Snitter Lux
m/ skinke, roastbiff, reker, stek og røkelaks

Baguetter

Baguetter
m/ svinestek - skinke og ost

Baguetter
m/ reker - laks - roastbiff

Smørbrød

Smørbrød
m/ skinke - stek

Smørbrød
m/ reker - laks - roastbiff

Ostebord

Ostebord vanlig
150 gr. - 5 sorter

Ostebord stort
200 gr. - 8 sorter

Koldttallerken

Koldttalerken - porsjonsanrettet
m/ kylling, roastbiff, skinke,westfaler, potetsalat, bl. salat, brød og smør

Spekemat & Rømmegrøt

Spekemat & Rømmegrøt
2 sorter - 80 gr.

Spekebord - 5 sorter - 150 gr.
5 sorter spekemat, potetsalat, eggerøre, bl. salat, kringle, flatbrød, brød og smør

Speketallerken
fenalår, spekeskinke, mårpølse, eggerøre, frisk salat, dressing, brød og smør

Rømmegrøt
3 dl. pr. person

 

 

Båttur Bergen

 


[turer & sightseeing]  [historikk & fakta]
[referanser & bilder]  [linker]  [ta kontakt]  [
e-mail]
 
[engelsk]  [tysk] [nederlandsk]


T.M.S.Y. Weller - Inge Hatlebrekke - Nordre Steinestø 5 - 5108 HORDVIK
Org.nr. 980 635 627
Tlf.: 55 19 13 03 - Mob: 408 25 828
Layout Web: DigiForm - e-mail